Over deze website

RELATIELEZING

Een auralezing die zich toespitst op hoe jij in relatie(s) tot (een) ander(en) staat
en wat dat over jou te vertellen heeft.
Het verheldert je kijk op hoe jij omgaat met anderen en wat anderen voor invloed hebben op jouw handelen en verdiept op die manier het inzicht in jezelf.

Relatiediagram

Wat is een relatielezing?
Een relatielezing is een auralezing waarbij niet alleen je eigen energie wordt gelezen en in woorden omgezet, maar ook de energie van hoe je in relatie tot een ander of tot anderen staat. Het woord 'relatie' is in dit geval algemeen bedoeld: het kan over elke relatie met iemand anders gaan waar jij iets meer over zou willen weten ten aanzien van je eigen groei en ontwikkeling. Dat kán natuurlijk ook een romantische relatie zijn, maar dat hoeft dus niet. 
Belangrijk bij elke relatielezing is goed te beseffen dat de lezing niet over de ánder gaat, maar zich toespitst op jóu. Je krijgt dus geen persoonlijke informatie over de ander en diens processen!  (De ander hoeft ook niet aanwezig te zijn of toestemming te verlenen en diens privacy wordt nadrukkelijk gerespecteerd).

Wat kan een relatielezing voor je doen?
Persoonlijke ontwikkeling en groei heeft in eerste instantie met jezelf te maken, met kijken naar en werken aan jezelf. Maar hoe jij als jezelf in relatie tot andere mensen om je heen staat is daarbij minstens even belangrijk.
Een relatielezing kan een mooie ondersteuning bieden en je kijk op en inzicht in hoe jij omgaat met anderen en wat anderen voor invloed hebben op jouw handelen verhelderen.

Hoe gaat de relatielezing in zijn werk?

Jouw wisselwerking met de ander en de invloed die dat op jou en je functioneren ten aanzien van die ander heeft wordt belicht: waar trek je elkaar in aan, wat kan je van elkaar leren, waar stoot je elkaar in af, hoe spiegel je elkaar, welke thema's spelen er in de relatie, waar werk je aanvullend op elkaar, wat is er op het moment van de lezing gaande in de ontwikkeling van jou in contact met de ander, wat is het effect van de dingen die je in die relatie ziet en wat doet dat met je ...  zijn allemaal dingen die langs kunnen komen.

En zo voegt een relatielezing weer iets moois toe aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en groei!

Hoe lang duurt een relatielezing?
Een relatielezing duurt 20 – 30 minuten.
De lezing wordt opgenomen en kun je als mp3-bestandje op je usb-stick laten zetten of via de mail toegestuurd krijgen.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Klik hier voor het gastenboek

FacebookLinkedIn